e mail   info@agrarischverzekerd.nl

Partners

in de agrarische sector

Agrarisch Verzekerd

 veel meer dan een verzekeringspakket!

Partners in de agrarische sector

De ontwikkelingen in de agrarische sector gaan snel en vragen om een voortdurende afstemming van uw bedrijfsvoering. Belangen worden groter en risico’s worden complexer en omvangrijker. 

• Heeft u alles nog in beeld en onder controle?
• Zijn uw risico’s en bezittingen voldoende beschermd?
• Kunt u na schade weer snel aan de slag?

 Allemaal vragen waarmee de partners van Agrarisch Verzekerd u kunnen helpen.

 Agrarisch Verzekerd is een initiatief van Post Risicobeheer en Geerts Financiële Dienstverleners, partners in de agrarische sector.

 Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring, kennen wij als geen ander de specifieke risico’s van bedrijven werkzaam in de agrarische sector.

 Denk hierbij aan
Aansprakelijkheid
Brand
Letsel
Ziekte/ongevallen rundvee
Schade aan werkmaterieel
Schade aan gewassen
Gevolgschade door uitval regelapparatuur
Diefstal
Juridische conflicten

 Wij adviseren en begeleiden u graag op een professionele en proactieve wijze, zodat wij samen met u de continuïteit van uw onderneming kunnen waarborgen.

 Wij komen graag met u en uw onderneming kennismaken!

 contact button

VIJF REDENEN OM TE KIEZEN VOOR AGRARISCH VERZEKERD

1 Persoonlijke aandacht
De partners van Agrarisch Verzekerd bouwen bewust aan een lange termijn relatie met u als klant. Dit ziet u terug in onze uitstekende service.

2 Een ondernemende partner
De partners van Agrarisch Verzekerd zijn proactief, snel en goed bereikbaar. Oftewel: net zo ondernemend als u. Bij schade of problemen staan wij direct voor u klaar, ook ‘s avonds en in het weekend.

3 Focus op goed risicobeheer
U helpen slim om te gaan met uw risico’s, dat is ons uitgangspunt. Verzekeringen zijn daarbij een middel, geen doel op zich.

4 Totale ontzorging
Van advies tot verzekering en schadeafwikkeling: Wie samenwerkt met de partners van Agrarisch Verzekerd, heeft nergens omkijken naar.

5 Aangesloten bij Cascade Verzekeringsgroep
Dit borgt onze inkoopkracht. Dankzij onze samenwerking met tal van verzekeraars, bent u altijd verzekerd van goede voorwaarden en een aantrekkelijke prijs.

Partners

Partners

Mechanisatie Verzekerd is een product van Cascade Assuradeuren en wordt gevoerd door: De Witte Assurantiën BV en Geerts Financiële Dienstverleners B.V.. Een landelijke dekking en een kantoor in nabijheid van onze klanten vinden wij van groot belang, daarom is Nederland opgedeeld in twee werkgebieden.

Cascade Assuradeuren
Cascade Assuradeuren is de voortzetting van Drenthe Overijssel Assuradeuren (DOA). DOA is in 1982 opgericht om klanten van intermediairbedrijven goed te kunnen bedienen met een snellere afwikkeling van polisafgifte en schadebehandeling. In 1984 is DOA gestart om aan tussenpersonen de mogelijkheid te bieden om verzekeringen via het volmachtbedrijf te sluiten. Al snel na de start is DOA begonnen met eigen ontwikkelde producten die een toegevoegde waarde leveren aan het gehele productenassortiment. Als gevolmachtigde heeft DOA de bevoegdheid om producten van verzekeraars onder eigen naam in de markt te zetten.

Post Risicobeheer
Post Risicobeheer houdt zich bezig met risicobeheer voor midden- en kleinbedrijven en is gespecialiseerd in bedrijven direct en indirect gelieerd aan de agrarische sector.
Of het nu gaat om landbouwmechanisatie, machine- en stallenbouw, metaal- en (installatie)techniek, akkerbouw, veehouderij, (agrarisch) loonwerk, grondverzet of groenvoorziening, stuk voor stuk bedrijven die te maken hebben met specifieke risico’s. Met onze kennis en ervaring kunnen wij deze risico’s optimaal voor u beheren. Persoonlijke aandacht en kwaliteit van dienstverlening staan hierbij voorop.

Geerts Financiële Dienstverleners B.V.
Geerts Financiële Dienstverleners, gevestigd in Oosterhout, is al zo'n 60 jaar gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Geerts levert afgestemd advies en beheer op het gebied van verzekeringen, vermogen, pensioenen en hypotheken. Vertrouwen en betrouwbaarheid zijn hun kernwoorden.


Verdeling werkgebied
Post Risicobeheer
Udemalaan 6
9461 DD Gieten
T: (0592) 265 165
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geerts
Postadres
Postbus 85
4900 AB Oosterhout
T: (0162) 475 675
F: (0162) 475 670
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.