e mail   info@agrarischverzekerd.nl

Partners

in de agrarische sector

Agrarisch Verzekerd

 veel meer dan een verzekeringspakket!

Partners in de agrarische sector

De ontwikkelingen in de agrarische sector gaan snel en vragen om een voortdurende afstemming van uw bedrijfsvoering. Belangen worden groter en risico’s worden complexer en omvangrijker. 

• Heeft u alles nog in beeld en onder controle?
• Zijn uw risico’s en bezittingen voldoende beschermd?
• Kunt u na schade weer snel aan de slag?

 Allemaal vragen waarmee de partners van Agrarisch Verzekerd u kunnen helpen.

 Agrarisch Verzekerd is een initiatief van Post Risicobeheer, Geertsma en Jacob van der Goot, 3 gespecialiseerde partners in de agrarische sector.

 Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring, kennen wij als geen ander de specifieke risico’s van bedrijven werkzaam in de agrarische sector.

 Denk hierbij aan
Aansprakelijkheid
Brand
Letsel
Ziekte/ongevallen rundvee
Schade aan werkmaterieel
Schade aan gewassen
Gevolgschade door uitval regelapparatuur
Diefstal
Juridische conflicten

 Wij adviseren en begeleiden u graag op een professionele en proactieve wijze, zodat wij samen met u de continuïteit van uw onderneming kunnen waarborgen.

 Wij komen graag met u en uw onderneming kennismaken!

 contact button

VIJF REDENEN OM TE KIEZEN VOOR AGRARISCH VERZEKERD

1 Persoonlijke aandacht
De partners van Agrarisch Verzekerd bouwen bewust aan een lange termijn relatie met u als klant. Dit ziet u terug in onze uitstekende service.

2 Een ondernemende partner
De partners van Agrarisch Verzekerd zijn proactief, snel en goed bereikbaar. Oftewel: net zo ondernemend als u. Bij schade of problemen staan wij direct voor u klaar, ook ‘s avonds en in het weekend.

3 Focus op goed risicobeheer
U helpen slim om te gaan met uw risico’s, dat is ons uitgangspunt. Verzekeringen zijn daarbij een middel, geen doel op zich.

4 Totale ontzorging
Van advies tot verzekering en schadeafwikkeling: Wie samenwerkt met de partners van Agrarisch Verzekerd, heeft nergens omkijken naar.

5 Deskundig en onafhankelijk
Met onze kennis en ervaring in de mechanisatiesector kunnen wij u op deskundige wijze adviseren. Dankzij onze samenwerking met tal van verzekeraars, bent u altijd verzekerd van goede voorwaarden en een aantrekkelijke prijs.


 

Partners

 

Post Risicobeheer met beleid verzekerd

Agrarisch Verzekerd Van der Goot

Agrarisch Verzekerd Geertsma

Vergelijkingssite Betch is alweer gestopt

Op de site van Betch valt te lezen dat de makers in 2014 ook zijn begonnen om het hun softwaredate inzichten te ontwikkelen voor bedrijven. “Dit heeft er toe geleid dat wij na drie succesvolle jaren hebben besloten om onze activiteiten te verkopen aan een financiële partij”, valt te lezen. Wie die financiële partij is, is niet duidelijk en hoeveel klanten via Betch een verzekering hebben afgesloten ook niet.

Betch zorgde bij de oprichting voor veel opschudding door gebruik te maken van de webcam Indy, van Independer. Die concurrent vroeg zich ook gelijk af of Betch wel de belofte waar kon maken alle verzekeringen en vergelijkingssites te vergelijken. Betch zette zich volgens de concurrent dusdanig af tegen Independer dat er sprake was van kleinerende uitlatingen aan zijn adres. Uiteindelijk werd de zaak onderling opgelost.

Bron: am:signalen